شرکت Herrmann Ultraschall در سال 1961 با چشم انداز کارآفرینی آقای Walter Herrmann  جهت تولید و توسعه دستگاه های اولتراسونیک تاسیس گردید. در طول 50 سال گذشته، نام Herrmann همواره با رهبری تکنولوژیک و نوآوری در سیستم جوشکاری اولتراسونیک مترادف بوده است و اختراعات پیشگام، به ویژه در حوزه تکنولوژی ژنراتور با کارایی بالا، این شرکت را به بالاترین رتبه در حوزه جوش و مونتاژ اولتراسونیک پلاستیکها رسانده است.

با 4 دفتر مرکزی در آلمان، آمریکا، ژاپن و چین، و 15 مرکز تکنولوژی در نقاط مختلف دنیا، شرکت Herrmann سالانه بیش از هزار پروژه مشاوره، طراحی و ساخت دستگاه های اولتراسونیک برای کاربردهای متنوعی مانند اتصال قطعات پلاستیکی در صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، الکترونیک، پزشکی و …، دوخت فیلمهای بسته بندی، لمینیت و امباس کردن (Laminating and Embossing) پیوسته یا ناپیوسته منسوجات نبافته (nonwovens) در تولید ماسک صورت، پوشک بچه و غیره به انجام می رساند.

جوشکاری اولتراسونیک اتصال قطعات بدون چسب، پیچ، واشر و یا حرارت از منبع خارجی را امکان پذیر می نماید. در طی این فرآیند، قطعات پلاستیک در نواحی مدنظر با استفاده از ارتعاشات اولتراسونیک ذوب شده و اتصال قوی، منسجم و با ظاهر مناسب ایجاد می گردد. به عنوان یک روش تولید اقتصادی با زمان چرخه کوتاه، جوشکاری اولتراسونیک اتصالی دائمی با کیفیت بالا، قابل تکرار و درجه بالایی از کنترل فرایند جوش را تضمین می نماید. همچنین راه کارهای جوش اولتراسونیک میتواند در طیف گسترده ای از قطعات پلاستیک سبب کاهش مراحل تولید، کاهش پیچیدگی طراحی قالب های تزریق پلاستیک، ایجاد زمینه های جدید در طراحی های خلاقانه قطعات و رعایت معیارهای زیبائی شناسی محصول میگردند.

صنایع الکترونیک

الزامات و استانداردهای قطعات برای صنعت الکترونیک به طور فزاینده ای پیچیده و گسترده شده است. استحکام بالا، ابعاد دقیق و ظاهر بصری بی عیب و نقص از سطوح معیارهای کیفیت متداول هستند. جوشکاری اولتراسونیک با فراهم آوردن امکان تولید مقرون به صرفه، درجه بالایی از ایمنی تولید و تکرارپذیری فرآیند جوش را تضمین می کند. در مقایسه با اتصالات پیچی، جوشکاری اولتراسونیک یک اتصال ثابت و غیرقابل تغییر را تامین می نماید. زمان اتصال کوتاه، مصرف مواد پایین تر و بازیافت آسان تر از دیگر مزایای سیستم جوش اولتراسونیک در کاربردهای صنایع الترونیک است.

کالاهای مصرفی

جوش اولتراسونیک انعطاف پذیری زیادی در طراحی قطعات پلاستیکی مورد مصرف در لوازم خانگی، اداری و اسباب‌بازی و دستگاه‌های صنعتی به وجود می آورد. با استفاده از جوش اولتراسونیک، می توان قطعات مصرفی را با روشی مقرون به صرفه تولید و متصل نمود. جوش اولتراسونیک علاوه بر برطرف نمودن تنگناهای هندسی در تولید قطعات مصرفی، نیاز به استحکام بالا، دقت ابعادی، ظاهر زیبا و بی عیب و نقص، سرعت تولید بالا را برآورده می نماید.

قطعات خودرو

هر خودرو از بیش از 10،000 قطعه مختلف تشکیل شده است که بسیاری از این قطعات از مواد پلاستیکی ساخته می شوند. جوشکاری اولتراسونیک بهترین روش اتصال برای تولید اجزاء با حجم تولید بالا می باشد. از مهمترین مزایای جوش اولتراسونیک در تولید قطعات خودرو می توان به سرعت و استحکام جوش بالا، دقت ابعادی مناسب و ظاهر بصری بی عیب و نقص قطعات بعد از جوش اشاره نمود. زمان فرآیند کوتاه جوش، عدم تولید ضایعات و مصرف انرژی پایین از مزایای کلیدی جوش اولتراسونیک در تولید مقرون به صرفه قطعات است.

صنایع غذایی

بسته بندی خوب موجب محافظت بهتر مواد غذایی و نگهداری تازه تر و طولانی تر آنها می شود. تکنولوژی دوخت اولتراسونیک به عنوان یک جایگزین مناسب و اقتصادی برای دوخت حرارتی توسعه یافته است. فرآیند اولتراسونیک نیازی به  پیش گرمایش یا خنک کاری ندارد و بلافاصله قابل استفاده است، و نیز به طور قابل توجهی زمان مورد نیاز برای تغییر خط را کاهش می دهد. عدم استفاده از حرارت خارجی انقباض فیلم را به حداقل رسانده و  ظاهر زیبای بسته بندی را  تضمین می نماید. استفاده از فرآیند سرد سبب محافظت و ایمنی بیشتر در بسته بندی محصولات حساس به حرارت می شود. دوخت محکم، سریع و غیر قابل نفوذ، خروجی بالا، امکان نظارت بر کیفیت دوخت، کاهش مقدار فیلم مورد نیاز جهت بسته بندی و حداقل ضایعات از مزایای استفاده از تکنولوژی اولتراسونیک در بسته بندی مواد می باشد.

تجهیزات پزشکی

در کاربردهای حساس قطعات پزشکی، جوشکاری اولتراسونیک کارکرد اجزای جوش شده را تضمین می نماید و امکان  نظارت مستمر بر فرآیند جوش را، که در دیگر روش های جوش امکان پذیر نیست، فراهم می آورد. استحکام جوش بالا، سطوح با ظاهر بی عیب و نقص، جوش بدون درز و بدون پلیسه از مزایای جوش اولتراسونیک در کاربردهای پزشکی می باشد. استفاده از ابزار جوش سرد و عدم استفاده از چسب و یا مواد افزودنی سبب ایمنی بیشتر در محصولات می شود. امکان نظارت آماری بر فرآیند جوش، کالیبراسیون برای انطباق با استانداردهای QS و FDA، و امکان استفاده در کاربردهای اتاق تمیز، جوش اولتراسونیک را به انتخابی بی‌رقیب در جوش قطعات پزشکی تبدیل می نماید.

محصولات بهداشتی

لمینیت  کردن بدون استفاده از چسب و امباس کردن بدون استفاده از گرما با استفاده از فن آوری کاملا تمیز اولتراسونیک برای منسوجات نبافته (nonwovens) امکان پذیر شده است. در روش اولتراسونیک مواد با استفاده از تولید حرارت به صورت موضعی و محدود به یکدیگر متصل می شوند که اتصال قوی لایه ها به دلیل ذوب همگن  و حفظ الاستیسیتی دائمی حتی پس از جوشکاری را تضمین می نماید. عدم استفاده از چسب برای اتصال، علاوه بر کاهش هزینه و آلایندگی تولید، سبب جلوگیری از التهابات احتمالی پوست می شود. راه اندازی سریع و حداقل زمان تغییر خط، ضایعات پایین و تشخیص کیفیت جوش، کاهش مصرف انرژی به دلیل عدم استفاده از حرارت خارجی از مزایای سیستم اولتراسونیک در تولید محصولات بهداشتی می باشد.